This web uses cookies to enhance your user experience and that of third parties derived from your use of our web, of social medias, as well as to improve the usability and information of it with Google Analytic. Personal details are not consulted. If you continue to navigate we consider that you accept their use. You can change the configuration and obtain more information here.

back

Crappy Tuesdays: Víktor Ollé & Legoteque

Crappy Tuesdays

Víktor Oller & Legoteque 

#WeCareAboutMusic

Visuals per Rico
Seguint amb l'estela de música alternativa de Nasty Mondays, Crappy Tuesdays és un concepte enfocat més a les noves propostes musicals del panorama internacional. En aquestes sessions pots escoltar Post Punk, Rock i les noves tendències Indie, barrejades amb l'electrònica més actual.

 

VOLS UNA INVITACIÓ PER A CRAPPY?? ESCRIU AQUÍ SOTA EL TEU NOM COMPLET EN UN COMENTARI COM A MÁXIM MÉS UN CONVIDAT. És molt important que escriguis el teu nom complet per poder identificar-te amb el DNI a la porta. Tens fins a las 21:00 del dimarts per fer-ho. La invitació és vàlida fins la 1:30. No serán válids comentaris amb noms d’altres, només la persona que comenta més un convidat com a máxim. La invitació és vàlida per als 100 primers assistents a la sala o fins la 1:30 (en cas de no arribar a 100) i és única i intransferible per a cada persona en la llista de convidats.

 

ENTRADES:

11€ ANTICIPADA AMB CONSUMICIÓ + DESPESES DE GESTIÓ // COMPRA ENTRADES ONLINE O APOLO STORE 

12€ A LA GUIXETA AMB CONSUMICIÓ

 

Obertura de portes 00.30h

Nou de la Rambla, 113

Barcelona

Horari: de 00.30h a 5.00h