This web uses cookies to enhance your user experience and that of third parties derived from your use of our web, of social medias, as well as to improve the usability and information of it with Google Analytic. Personal details are not consulted. If you continue to navigate we consider that you accept their use. You can change the configuration and obtain more information here.

back


Nasty Mondays Barcelona

Nasty Mondays Barcelona

Mad Max & Mr. Majestyk

 

Visuals per Rico

 

 

NASTY MONDAYS, la major festa de Rock'n'Roll de tota Europa, cada dilluns des de fa més d'onze anys a l'emblemàtica Sala Apolo de Barcelona. 

Mad Max i Soren trenquen la monotonia del clubbing i ofereixen en les seves sessions una barreja d'estils i creacions tan diversos com el Rock, Pop, Indie, Garatge, Electro Rock o el que els vingui de gust en aquell moment per tal que la gent segueixi saltant. Al cap i a la fi, una posada en escena digna de qualsevol festival de renom. 

Milers de persones vingudes de tots els racons del món, sense necessitat de dress codes estúpids, es congreguen cada dilluns per viure la inigualable experiència Nasty Mondays. Watch out for copycats!

 

I a La [2]: NASTY BASS!
 

 

NO HI HA LLISTA per a Nasty Mondays

 

 

ENTRADES ANTICIPADES:

15€ + DESPESES DE GESTIÓ (AMB CONSUMICIÓ) // COMPRA ENTRADES O APOLO STORE 

ENTRADES A LA GUIXETA:

16€ (AMB CONSUMICIÓ)

14€ (AMB CONSUMICIÓ) SI TENS LA NOSTRA SILVERKEY VINCULADA A LA APP DE L'APOLO

RESERVA LA TEVA TAULA "VNP" (VERY NASTY PEOPLE) -

Obertura de portes 00h

Nou de la Rambla, 113

Barcelona

Horari: de 00h a 5.00h